Кралицата на попа доказа защо заслужава трона си! Мадона започна турнето

...
Кралицата на попа доказа защо заслужава трона си! Мадона започна турнето
Коментари Харесай

Кралицата се завърна: Мадона засия отново на сцената след почти фатално заболяване

Кралицата на попа потвърди за какво заслужава трона си! Мадона стартира турнето си " Celebration " в Лондон в събота с осъществяване, което сподели, че нейната сила, харизма и вкус за несъгласия са малко помръкнали след четири десетилетия на сцената и съвсем съдбовно боледуване по-рано тази година.

Шоуто с най-големите шлагери на 65-годишната звезда беше отсрочено от първичната си начална дата през юли, откакто тя беше приета в болница в интензивно поделение със сериозна бактериална зараза.
                             

„ Наистина съм пъклен сюрпризирана, че стигнах дотук. И имам поради това на толкоз доста равнища “ , сподели тя на почитателите в O2 Арена в Лондон.

Носейки корсета и веригите, които са емблематични за нейния пробив, тя изпя песента „ Into The Groove “, преди проблем със звука да я принуди да запълни времето с роман за ранните ѝ години в Ню Йорк.
                             

С осъществяването на шлагера " Holiday " от 1983 година певицата пресъздаде на сцената хедонистичната обстановка на клуб в Ню Йорк преди офанзивата от СПИН, отдаавайки респект към тези, които са умряли от заболяването.

Смесицата от религиозни облици и половост, която издигна Мадона от поп звезда до културна икона, беше фонът на „ Like a Prayer “, до момента в който „ Vogue “, шлагерът, който я изстреля на върха на класациите през 90-те години, трансформира една от сцените в истински фешън подиум.
                             

Мадона не не помни да засегне и актуалната ситуация в Близкия изток. „ В света се случват доста в действителност луди неща, които са толкоз, толкоз мъчителни за наблюдаване “, сподели тя. " Но макар че сърцата ни са разрушени, духът ни не може да бъде разрушен. "

Относно здравословния си проблем тя сподели: „ Това беше луда година и за мен. И не мислех, че ще съумея. “

" Celebration " e замислено като най-мащабното турне в кариерата на Мадона. Поп иконата изпълнява повече от 40 песни в шоуто.

Вижте в галерията още фрагменти от първите две вечери на турнето на Мадона:
 Мадона засия в първите две вечери от дълго чаканото си турне  Мадона засия в първите две вечери от дълго чаканото си турне  Мадона засия в първите две вечери от дълго чаканото си турне  Мадона засия в първите две вечери от дълго чаканото си турне
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР